Kontaktirajte nas
Šići bb, 75000 Tuzla, BiH
Tel: 00 387 61 830 803
Tel: 00 387 61 282 730
Tel: 00 387 61 961 127
invest@deling.ba
prodaja@deling.ba

IRAC, TUZLA

Skyline
PLAZA

01 // UVOD

Skyline
PLAZA

Skyline Plaza predstavlja moderan stambeno-poslovni kompleks smješten u srcu Tuzle, projektovan od strane Deling Invest d.o.o. u saradnji sa Projektnim biroom Arhitekt d.o.o. Ovaj ambiciozan projekat obuhvata dva impozantna objekta, O3 i O4, koji se harmoniziraju sa urbanom okolinom, podižući kvalitet života u susjedstvu. Skyline Plaza se nalazi na prostoru bivšeg trgovačkog preduzeća Univerzal u zapadnom dijelu Tuzle, sa pristupima sa sjeverne strane i preko sporednih ulica koje se spajaju sa glavnom gradskom saobraćajnicom. Sa spratnošću od Sut.+P+8 i Sut.+P+14, Skyline Plaza nudi savremena rješenja za urbani život, usklađujući funkcionalne potrebe budućih korisnika sa estetskim normama modernog dizajna.
Dominantna forma objekata Skyline Plaza pažljivo je prilagođena nepravilnom obliku parcele i blagom nagibu terena, čineći ih skladnim dijelom gradskog pejzaža. Fasada objekata privlači pažnju upotrebom žutih, bijelih i bordo elemenata, stvarajući dinamičan i prepoznatljiv izgled. Ove boje, zajedno sa pažljivo odabranim materijalima, ne samo da dodaju vizuelnu vrijednost, već i osiguravaju dugotrajnost i otpornost na vremenske uvjete. Energetska efikasnost objekta dodatno doprinosi njegovoj održivosti, čineći Skyline Plaza idealnim izborom za stanare i poslovne korisnike koji traže udoban, moderan i funkcionalan prostor za život i rad.
Osnovna ideja projekta je zadovoljenje svih funkcionalnih potreba budućih korisnika, stvarajući prijatan ambijent za stanare i posjetitelje. Skyline Plaza ne samo da pruža udoban i moderan životni prostor, već i unapređuje kvalitet života u ovom dijelu grada. Projekat je osmišljen tako da ne naruši i ne optereti prostor, već da harmonično dopuni urbanu cjelinu, podižući standarde življenja. Posebna pažnja posvećena je oblikovanju prostora oko objekta, stvarajući prijatne i funkcionalne zajedničke površine koje zadovoljavaju potrebe svih korisnika.
Skyline Plaza nudi raznolike sadržaje kako za stanare, tako i za poslovne korisnike. Stambene jedinice su dizajnirane sa ciljem pružanja maksimalne udobnosti, funkcionalnosti i estetske privlačnosti, dok poslovni prostori omogućavaju fleksibilnost i prilagodljivost različitim poslovnim potrebama. Osim toga, neposredna blizina gradskih ulica i saobraćajne povezanosti osigurava jednostavan pristup i povezanost sa ostatkom grada. Sve ove karakteristike čine Skyline Plaza jedinstvenim i poželjnim mjestom za život i rad u Tuzli.
Zaključno, Skyline Plaza predstavlja vrhunac modernog urbanog razvoja, spajajući atraktivan dizajn, funkcionalnost i održivost. Ovaj kompleks je rezultat intenzivne saradnje između investitora i arhitektonskog biroa, gdje su specifični zahtjevi investitora pretočeni u elegantno i funkcionalno arhitektonsko rješenje. Skyline Plaza je više od samo stambeno-poslovnog kompleksa; to je simbol modernog života u Tuzli, pružajući svojim korisnicima sve što je potrebno za udoban i kvalitetan život u srcu grada.
0

Spratova

0

Stanova

02 // LOKACIJA

02 // LOKACIJA

03 // VIZUALIZACIJE

04 // STANOVI

Pregled etaža i
slobodnih stanova

Skyline
PLAZA

05 // Kontakt

Imate li pitanja?
Stupite u kontakt.

Deling Invest Tuzla

Šići bb, 75000 Tuzla, BiH
Tel: 00 387 35 320 100
Fax: 00 387 35 215 505
invest@deling.ba
prodaja@deling.ba

Edin Delalić

Tel: 00 387 61 830 803
invest@deling.ba
prodaja@deling.ba

Emir Delalić

Tel: 00 387 61 282 730
invest@deling.ba
prodaja@deling.ba

Muhamed Starčević

Tel: 00 387 61 961 127
invest@deling.ba
prodaja@deling.ba

Ova stranica koristi kolačiće (eng: Cookies) kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se sa korištenjem kolačića.