Lokacija I OSNOVNE INFORMACIJE

Stambeni objekat Novi Zlokovac nalazi se na atraktivnom lokalitetu naselja Zlokovac, u Tuzli, ul. Đure Đakovića.

Saobraćaj u mirovanju riješen je parking mjestima u podrumu objekta, ukupno 44 parking mjesta. Ispred objekta nalaze se natkrivena parking mjesta, ukupno 16 parking  mjesta.

Kolski prilaz parking mjestima je putem prilazne rampe sa podnim grijačima,  direktno sa postojeće saobraćajnice, ulice Đure Đakovića, dok je pješačka veza sa stanovima obezbjeđena unutrašnjim stepeništem kao i liftom koji se spušta do podruma.

Arhitektonske i konstrukcione informacije

Kolektivni  stambeni objekat „O4“ Novi Zlokovac je spratnosti; Podrum + Prizemlje + 5 sprata + Potkrovlje. Gabariti nadzemnog dijela objekta su 38,00 x 16,00m. Vertikalna komunikacija je unutrašnje AB stepenište, lift proizvođača Schindler 3300 i vanjsko požarno stepenište. 

investitor: DELING INVEST
LOKACIJA: ul. đure đakovića, 75000 tuzla, bih
broj stambenih jedinica: 62
Useljenje: novembar, 2019.
video prezentacija objekta

Pogledajte video prezentaciju objekta Novi Zlokovac

Pogledajte lokaciju, eksterijer i interijer stambenog objekta “O4” Novi Zlokovac kroz dvominutnu video prezentaciju klikom na sliku lijevo.
NOVI ZLOKOVAC – TUZLA

Opremljenost

Fasade

Korišteni materijali na fasadi objekta su kombinacija kompaktne termo fasade i montažne ventilisane fasade sa oblogama od fasadnog lima: prefalcovanim limom tipa kao “prefa”. Ograde na ravnim krovovima – terasama rade se u vidu punih parapetnih zidova.

 

Krovovi

Dio krova iznad podruma-garaže objekta radi se u vidu zelenog krova. Krov iznad petog sprata objekta u nivou etaže potkrovlja radi se kao kombinacija ravnog prohodnog krova (opločanje ili keramika) i zelenog neprohodnog krova.

Podovi

Ispod završnih obloga je podloga od plivajućeg cementnog estriha, armiranog polipropilenskim vlaknima, preko TI ekstrudiranog polistirena koji je zaštićen sa PE folijom. Debljina termoizolacije i estriha je različitih visina, što je usklađeno sa finalnom oblogom i definisano u projektu.

360 virtual tour

Virtuelna 360 panorama enterijera

Zavirite u unutrašnjost objekta Novi Zlokovac kroz virtuelnu 360 Panoramu. 

Za potpuni ugođaj i pregled preko cijelog ekrana kliknite na ikonu na desnoj strani.

Galerija

ENTERIJER
EKSTERIJER